Tuesday, September 27

majlis konvokesyen

smlm 26hb genap la 4 bln aku mendirikan rumah tangga..haha..baru lg..smlm jgk la majlis konvokesyen tuk degree aku..tp smlm jgk la aku malas nk g nek pentas amik skrol degree aku..so.. tidak la aku menghadirkan diri..tp jubah dh amik..mesti la amik sbb da byr tuk sewa jubah tu kalau tk rugi la...hehe..

klau pegi mesti kne bgn awal, aku ni da la bgn lambat...mls ok nk bgn awal..hehe...pastu mesti duk dlm dewan lama..sejuk lg..lapa lg..aku da la kerap buang air kecik..sejuk2 tu makin kerap la plk...mesti ramai org n pelbagai bau perfume..lg la tk  tahan..kang merasa  la aku nek ambulans plk..jd aku amik keputusan tknk pegi..haha..alasan byk..lgpn famili tk dtg..

org kate rugi tk g sbb tkde kenangan..tp bg aku tkpe la..kenangan tu tetap ada dlm hati dn ingatan..aku da tulis kt blog aku ni so klau aku da tua pn aku mesti ingat..tk g pn tp dpt adiah dr adik beradik PERMANIS UKM..trima kasih ye sume yg wish n beri hadiah tu...hehe..walaupun aku tk hadir...sgt terharu ok..

rase sakit perut plk..adoii la..hehe...

mlm smlm kn ujan lebat gle..tp kejap je..tido mmg best..umah kitorg banjir plk..kt luar je la..nasib baik tk masuk dlm umah..klau tk abis la...yg luar tu pn jenuh nk basuh klau dlm mmg pengsan 25 jam tk bgn2 la..pastu pengsan blk pastu  bgn blk sampai patplohlima juta kali...ok merepek..

sbnrnya aku patut konvo thn lepas ngn coursemate yg lain..tp sbb aku ni hati tk bpe nk kuat haha..terpaksa la duk situ lg 6 bln atas sbb2 tertentu..hehe...aku tamat pengajian bln 12/2010..tp sbb konvo skali je setahun kne la tggu sampai bln 9 ni..

skrg status aku adalah graduan..tp nk carik keje skit punye susah..huh..skrg keje sambilan je..tp ok jgk la drpd tkde..tu je la nk cite..haha...

tahniah dan syabas kepada adik2 dan rakan2 yang berkonvo pd tahun ni selamat melangkah ke alam pekerjaan dan tk lupe jgk kpd ex-coursemate yg menyambung master dan berkonvo pd thn ni...tahniah..pasni sambung la phd plk ye..gud luck..

Majlis Konvokesyen UKM ke-39

daa...

2 comments:

cik ani said...

tahniah kepada cik fatiha ye..xpe xdtg..akak pon xdak kawan jgak thn ni..so celebrate dgn mak ayah je..huhu

fatiha said...

trima kasih kak..hehe..mak ayah pn tk dtg..tu la malas nk dtg tu..tahniah tuk akak jgk

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

love is the source of unity

love is the source of unity