Sunday, December 13

yey...
sok arie balik..
tk sabarnye nk jumpa arie..

bosan la plk...
nk wt ape ek??
nk update pn tkde mood..

miss n luv u arie..




Friday, December 11

2 days to go...
lagi 2 ari lagi bleh jumpa arie..
rindunye kt arie..
huk3..

miss n luv u arie..




arini g kajang..
bli3 barang..
time nk balik tu bleh lak rapid rosak..
adeh..
sengal tul la..
da la panas..
kne tunggu bas belakang plk..
nasib la pakcik tu baik..
huh..
tknk naik rapid tu lagi..



Wednesday, December 9

sape nk tolong aku siapkan tesis??
aku bg upah skit..
aku da tk larat la..
huhu..

nk blk..
tknk wt tesis..
uhuk3..




Tuesday, December 8

kami sayang ibu..

entry ini ditujukan khas kepada bonda tersayang..

NARGIS BINTI NORDIN

hari ini adalah hari selasa bersamaan 8 disember 2009 merupakan hari ulangtahun kelahiran bonda tercinta..
selamat hari lahir ibu..
semoga sentiasa dirahmati...
diberikan kesihatan yang berpanjangan
dimurahkan rezeki dan sentiasa dalam keberkatan ilahi..

terima kasih yang tk terhingga kepada ibu
kerana menjaga dan mendidik kami anak3 ibu
dari kecil sampai la da besar godzilla..
terima kasih kerana sabar dengan kerenah kami..

semoga kebahagiaan sentiasa menjadi milikmu ibu..
saya sayang ibu..
luv n miss u..

SELAMAT HARI LAHIR!!!



Saturday, December 5

bosannye duk kt bilik arini...
tesis aku tk siap3 pn..
td g lab..
curik3 barang skit..
sume barang pn tkde..
tkleh nk curik pn

adeh...
abis la aku...
rindu kt arie..

arini tk msg ngn arie pn..
bz sangat dia ngn training dia..
huk3...

tktau nk tulis ape da..
nant updated lagi la..
daa..

miss u arie..



Friday, December 4

ATIQAH 2009 GIVEAWAY



aku join lg 1 giveaway contest...

cun la adiah3 dia...

aku nk!!aku nk!! tk kre...

giveaway ni anjuran atiqah

cmne ntah aku leh jumpa blog dia ni..

lupe dah aku...

byk jugak syarat3 tuk contest ni...

berpeluh3 aku nk penuhi syarat3nya..

cm syarat puteri gunung ledang plk..

tp ni puteri gunung mane lak ek??


adeh!!!

da lari dari topik ni...

mari balik ke jalan yang benar..

jom la tgk syarat3nya...


syarat3..

1. WAJIB jadi follower kedua2 blog beliau...

nasib 2 je blog beliau, klau tk jenuh aku..

wajib means berdosa klau tk wt...

jd aku dh wt da...

bukti???

tgk sini...




da percaya kn??


next!!!

2. letak link kedua2 blog beliau kt blog saya...

da buat jugak...

tgk sini..





ok da settle jugak...

next!!next!!

3. letak banner kt sidebar blog saya dan letak link blog http://pepelungu.blogspot.com kt banner tersebut..
da letak da..

settle jugak..

suke3..


next!!next!!next!!

4. pastu wt entry pasal giveaway ni dan postkn..

kne letak tajuk ATIQAH 2009 GIVEAWAY..

kene letak gamba banner kt dalam entry dan letak syarat3 yg telah ditetapkan..

yg ni tkde gamba dh...

tp sume aku da wt cume blum post je entry ni..

sat g aku post gune pos ekspres

okey..


5. klua da siap sume g kt blog atiqah pastu letak link entry ngn name panggilan kt ruangan komen entry ini...

last skali...

6. pemenang akan di pilih secara rawak..

maksudnya secara random..

eh..

bukan sama ke??

haha..


okey3..

tu je...

da settle sume...


klau nk tau pasal hadiah ngn tarikh tutup kne la jenguk ke blog atiqah..

klik sini..

rahsia..

tkleh bagitau kt sini..

lalala...


wish me luck..



ade contest lagi!!!

kali ni contest dari incik RK = Raja Kamil
contest ni sangat4 mudah...
mudah nk join tp lum tentu mudah nk menang kn???
tp tk salah kalau kite mencube kn....

adeh!!
membebel panjang lak aku ni...
contest ni hanya memerlukan anda tuk copy n paste je ayat power rangers incik RK...
hahaha..
aku tktau plk incik ni power rangers wane ape...
merah??biru??hitam??hijau??
oppsss...

heehe..
jgn marah ar..
jom tgk ayat beliau okey..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Raja Kamil seorang usahawan internet sepenuh masa mengadakan cabutan bertuah lagi.

Hadiah kali ini lebih lumayan daripada sebelum ini.

Begitu juga dengan syaratnya, paling mudah, tak sampai seminit pun masa diperlukanuntuk peluang memenangi hadiah beliau.

Jika anda hendak memenangi sebuah MP3 Player berkapasiti

2GB, baca lanjut di cabutanhttp://rajakamil.biz/2009/11/20/pertandingan-akhir-tahun-update

ha..

tgk ayat kt atas ni..

cm power rangers kn...

lalala...

jom tgk hadiah plk..


ni la dia...

mp3 bersaiz 2GB..

saya nk yg kaler ijau tu..

please incik RK..

haha..

bleh lak mintak3 cmtu..

okla..

byk membebel je..

wish me luck...




Thursday, December 3

aku sungguh tk bersemangat untuk meneruskan perjuanganku yang terakhir...
sem terakhir, tesis, dan segalanya pasal study...
sungguh3 hilang semangat..
ade sape3 bleh bantu aku??
huk3...

sedih lak aku...
sape leh tolong pulihkan semangat aku??
i need it back..
need to finish my thesis as soon as possible

adeh!!!
aku slalu mcm ni..
nk nangis la...
aku hilang semangat sbb usul ku di reject..
knp diorang tknk paham kedudukan sekarang ni..
huhu...

i hate this...
aku nk merajuk..
padan muke diorang ngn aku skali..
huk3...
mls la aku..

p/s: luahan perasaan terpendam sebelum menjadi dendam...

miss n luv u arie...



Wednesday, December 2

berubah kepada yang lebih baik

tajuk tkleh blah kn???
hehe...
saje je nk wt gempak...

aku baru je blaja memandu...
memandu ape??
kete???
bukan..bukan..bukan..

nk tau??
tgk gamba ni..



ye..
saya menunggang moto..
bukan memandu tp lebih kurang la...
sila abaikan tarikh pd gamba...
sebab tarikh tu salah..

haha..
takut nk mule naik..
tp ble da naik rase best lak..
lum berani lagi aku....

dan..
org yg mengajar aku tunggang moto ni
sangat lah garang dia..
cakap tk mrh tp muke ganas tu..
hehe..

ni la orgnye..



comel kn??
tk nmpk cm muke garang pn..
tp ble start nk blaja je muke dia pn bertukar ganas
hehe...
bleh lak kutuk3 dia kn..

kekasih hati aku la yg ajarkn..
i luv u sayang...




Tuesday, December 1

foto cinta suci contest

aku nk join contest lagi..
kali ni kne tepek gamba couple plk..
contest ni anjuran incik fird

contest ni terbuke kpd sume rakan3 blogger yg sedang bercinta, bertunang dan yg telah kawin pn bole...
of course aku sedang dilamun cintakn..
no tunang..
kawin pn no...
blum sampai seru ok..

pastu kne postkan gamba ciut miut kt blog SENDIRI
kne ade 3 perkataan yg menggambarkan ekspresi cinta anda dan pasangan...
musti kretif okep..
tp aku tk kretif pn..
hentam la labu..

hantaq byk3 gamba pn tkpe...
tp hanya satu je yg akan dipilih..
yang terbaik la..
pertandingan ni start 28 november 2009 sampai la jam 1200 19 disember 2009..
sempat lg nk masuk ni...

jom join ramai3..
post gamba je pn..
klau nk tau lebih lanjut g la ke blog encik fird..
nk tau adiah ape ke, cmne nk masuk ke, nk tgk contoh gamba yg cantik ke..
g la bertanya kpd encik fird

dah3..
aku nk tepek gamba lak ni..
jom tgk...
tp jgn sampai termuntah tau tgk gamba ni..







ini entry jiwang...
haha..
okey..
tu je gamba yang ditepek..
byk lg sebenarnya..
aku sangat sayang arie...

wish me luck tuk contest ni n prhubungan kami jgk...
doakan kami kekal tuk selamanya..
INSYAALLAH...
amin...

daa..




Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

love is the source of unity

love is the source of unity