Friday, February 5

ntah pape!!

tolong!!tolong!!
help!!help!!

hahaha...
kebelakangan ni banyak betul bdk2 yang memberontak...
mule2 isu PRK....
sekarang isu air...

air tkde tiap2 ari khamis tiap2 mggu....
sbnrnye bru 2 mggu kot..
tp ari khamis sampai ari ahad kot tkde air...
kepanasan dan kedahagaan la warga keris mas..

mlm ni dgr kate satu kampus tkde air...
patutnye kne tutup UKM ni...
air kn sesuatu yg penting...
bkn takat nk mandi..
nak kencing be***k pn tkde air..
nk minum ape tah lg...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagi warga2 keris mas plk diorg sangat la hangin...
mane taknye..
yuran da la mahal..
RM6oo ++ kot..
tp tup2 air tkde letrik tkde..
so tk berbaloi la kami membayar yuran tersebut...

kitorg mandi gune air pili bomba beb..
best gle...
debush!!debush kt badan kitorg..
heaven gle sbb air tu byk dan kuat....
tp malangnya pada hari ini air pili telah tiada..
tktau la mmg da abis atau sabotaj dari mana2 pihak...
ecececeh....

jdnye skrg mmg kami ketiadaan air dan duit...
eh..
tetibe lak duit masuk...
hehe...
nak mandi pn tkde air...
tp aku still wangi lagi...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ntah pape la yang aku tulis ni...
saje je membuang masa keranan kebosanan dan ketiadaan mood sbb terpengaruh dgn ketiadaan air...
ramai la kawan2 aku nk boikot pesta TG2KM...
wawawa...
dpn blog tu...
klau pesta air mmg kitorang sokong kot..

aritu mgkn la aku marah gle2..
tp skrg ni mrh jgk...
tp tkde la sampai gle2...
hehe...
patutnye UKM ni wt la satu sistem supaya air tu sentiasa ade..
penting kot pasal air ni...
nk amik air smyg tkde air beb...
bleh tayammum tp pasir diragui kebersihannya..

aku patut lg marah ngn UKM ni..
da la air tkde...
duit aku tk bagi lagi...
hell gle....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sila ambil perhatian sape2 yang berkuasa di UKM ni...
tk baik mkn duit org miskin ni..
ntah2 ade anak yatim kot...
sila la wt keje...

menyampah...
patut bagi kami cuti 2 mggu kalau sampai ari isnin air masih tiada...
tkkn nk idup tanpa air...
ni cume rintihan kami dan hak kami sebagai pelajar ukm..
untung kami tk mintak duit kami blk..
sbb air dan letrik kami bayar tiap2 sem...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



2 comments:

CikLieYzaOnline said...

haha..pdn muka..muahaha. sib baik den dh grade..lalala

fatiha said...

jahat gle cik liza....
tkpe2...
ade ubi ade batas..ade lori ade bas...

ape lak kne mengena ubi batas ngn lori ngn bas??

cik liza je la sambung..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

love is the source of unity

love is the source of unity