Monday, April 27

aWard dAri yAti



1. Letakkan logo award ini di blog anda.
2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui backlink dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.


hari ini blog aku dapat award..yey!! blogger-emoticon.blogspot.com ..tahniah blog...hak3... blogger-emoticon.blogspot.com trima kasih yati sebab bagi award yang comel ini...suke3 blogger-emoticon.blogspot.com...tapi nak bagi award ni kt sape ek?? blogger-emoticon.blogspot.com ha!!tau dh... blogger-emoticon.blogspot.com .. tengok senarai ni blogger-emoticon.blogspot.com ..

ceera
cik liza
nad
shahrul
abg studio ukm
permanis

blogger-emoticon.blogspot.com ..lagi dua sape ek??

kak eyjaz
kak eyla
blogger-emoticon.blogspot.com huh!!siap pn..
tahniah kepada blog2 yang telah menerima award ini... blogger-emoticon.blogspot.com ... tapi soklan yg last tu ape???tak paham?? blogger-emoticon.blogspot.com

8 comments:

[-suziey-] said...

hohooh..lps exam dpt aaward..sgt sonot:D

naddysh said...

trimas~

(^_~)

CikLieYzaOnline said...

yey!!!yippy!!!den dpt award tanpa den mtk kali ni.hehehe... terharu lak den raso smpai mengalir mutiaro berhargo.. hehe. tkasih yo cik teho ku cayang ni.. muah3

Ceera said...

macammana akak nak amik award nie eh, hiks.. =P

nurfa said...

ooo..tkleh ke??kak ceera highlight award tu pastu ctrl c..saya da try bleh

ukmstudio said...

Timo kacih....timo kacih....timo kacih...eh...eh...cukuplah tigo kali yo......

fazilahrahman said...

huhu..terharunye..mekaceh..tp cam sush lak nk trime award ni yek..huhu...

fazilahrahman said...

ala teh0..xleh pon nk highlight..so xleh nk copy award tuh..cmne?huhu..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

love is the source of unity

love is the source of unity