Thursday, April 23

next exam

exam untuk arini adelah pengenalan mikrokomputer dan teknologi maklumat..exam akan berlangsung pada pukul 1530 di Dewan Gemilang..nombor tempat duduk aku adelah????brape ek???jap2..ha..160..banyak gle..huk3..bentuk soklan adelah objektif..so kene bawak dadu siap2..masa menjawab cuma 1jam 30 minit sahaja..bace2 nota pn masih tak faham jugak..ish3..payah ni..kepada member2 yang akan menjawab paper ini esok : gud luck and chayok2!!! semoga kita dapat menjawab dengan baik dan dipermudahkan Allah untuk menjawab...Insya-Allah..

p/s : kepada member aku yang sorang ni zalipah @ ipah..rilex ar ipah...bace pelan3..jangan tension3 ok..hik3..

5 comments:

naddysh said...

laa...
ipah tensen2 ker???

ak siap tido2 lagik bace ntes!

hhahha

gudluck2

mari kte men dadu!

[-suziey-] said...

waaaa my junior..ekekk;D sgt kenal dgn dewan gemilang itu..hehe..
dulu akk dok kolej keris mas..fakulti ftsm..amik bach.sc.comp..hehe..ala senang je subjek tu..good luck ok :) err tp rsnya skang ni dh abis dh pn exam tu kan..apepn good luck la utk paper2 lain..heheh:p

nurfa said...

akak study kt ukm gak ke..hak3..saya pn duk kris mas jgk..tapi saya fakulti fst..amik sains sekitaran..

[-suziey-] said...

oic..dulu akk tumpang fst pnye lab sbb mase akk 1st yr kt ukm tu ftsm yg kt ceruk sane tu baru nk siap..so kitorang jadi nomad la dok tumpang fac.kejut tp lab utk programming tumpang fst pnye lab..kt bwh tu...ekekek;D ouh sgt rindu blaja di ukm..skang akk say hi hi to uum plak..hahahh:p

nurfa said...

ooo...awal la ea akak masuk..skrg study lg ke kt uum?anak da brape?

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

love is the source of unity

love is the source of unity