Sunday, April 12

yey...blk umah....HOME SWEET HOME

wah....apsal rase penat  semacam je ni...huh..semalam booking blek..punyala berterabur org..da macam kambing terlepas dari kandang..ntah pape la student2 u ni...thn ni bdk2 kolej keris mas ni mmg agressif la..huuhhu..nasib baik la aku cool je...klau tak mesti aku da bengang abis da..pihak pengurusan kolej pn satu hal jgk..tk sistematik...segan je dengan orang - orang luar yang dtg berkursus dan menginap di kolej tersebut..yey..akhirnya dpt blk umah jgk arini..mase entry ni dipostkan aku mgkn dlm perjalanan blk umah..oh kampungku...Rumahku Syurgaku..ceh...ni la first time aku blk umah dlm sem ni..huh gle la..catat rekod tu..cm blaja kt overseas plk...sem dpn aku dpt blek 10 - 525 and my roomate is rokiah haldin..merangkap akunye coursemate tp bkn modulmate hehe...semoga bilik tu berkeadaan baik..dan memberi suasana yang baru dan lebih tenang...insya - Allah...happy study week sume..ALL THE BEST tuk final exam...chayok2!!!see u this tuesday....da.....salam..

gamba ni tkde kaitan pn ngn entry kt atas...sesaje je aku bubuh..sbb aku teringat kt dia je..hehe..bese la tu..

1 comment:

naddysh said...

hahahaha
gambar tkde kaitan tuh
mmg takde kaitan pon dgn entri hang!
sajork ler tuh

nway
besh nyer blk umh~

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

love is the source of unity

love is the source of unity